Nossebro IF

Referat

Referat: Jung/Kvänum 10 IF - Nossebro IF

Förlust mot JK10

Efter premiärsegern förra veckan var förväntningarna och målet såklart att fortsätta i vinnarspåret när vi åkte till Kvänum för att möta JK10 i årets första gräsmatch, en på förhand tuff match mot ett fysiskt starkt hemmalag.

Första halvlek är en jämn historia där lagen turas om att äga bollen utan att för den delen skapa några farliga lägen och det märks att det är första matchen på gräs för båda lagen så spelet blir därefter med mycket kamp och mycket bolltapp, 0-0 efter 45 minuter.

I inledningen av andra halvlek är JK10 hetare i pressen och vinner fler dueller och får mer tryck på oss och efter 51 min kommer 1-0 efter lite slarv i uppspelsfasen och vi hinner inte ställa om till försvarsspel snabbt nog utan deras forward kommer fri mot Carl och gör inget misstag.
Vi försöker flytta fram spelet men har problem sista tredjedelen och skapar få målchanser. Med kvarten kvar utökar JK10 till 2-0 i efterspelet av en fast situation.
Sista 15 försöker vi forcera och får till en reducering med fem minuter kvar och har ett superläga i sista minuten att kvittera men skottet blockas i sista stund.
Sett över 90 minuter är JK10 bättre än oss idag och vinner rättvist.
Vi får ladda om i veckan och på fredag väntar Emtunga/Tråvad/Larv på Brovallen kl 18.45