Referat

Referat: Nossebro IF - Emtunga/Tråvad/Larv

Seger mot E/T/L

Skön vinst hemma på Brovallen på fredagskvällen när Emtunga/Tråvad/Larv var på besök.
Efter förlusten förra helgen ville vi såklart studsa tillbaka till vinnarspåret igen.

Vi startar dock matchen lite sömnigt och tempofattigt och motståndarna faller lågt i sitt försvarsspel och vi tillåts äga boll men vi är för långsamma i både tanke och handling så vi har svårt att få igång något ordnat spel.
Vi tar ändå ledningen efter ca 15 min efter en omställning som leder fram till Sami som avslutar via försvarare och in i mål.
E/T/L skapar några halvchanser efter bjudningar från vårat håll men som vi reder ut till slut.
En jämn första halvlek med mycket kamp och få målchanser.

I andra halvlek kliver E/T/L upp högre i sin press men vi har inga större problem med det utan spelar lite rakare och med bättre marginal på egen planhalva.
Vi har fortsatt problem sista tredjedelen och skapar egentligen inte några heta chanser under andra halvlek men även
E/T/L har det svårt så publiken bjuds inte på någon större underhållning denna fredagkväll men vi vinner med 1-0 och tre poäng in på kontot.

Vi laddar om för ny match redan på torsdag när vi åker till Herrljunga och kämpar om nya poäng!